Even voorstellen

Bij Fiolet werken veel docenten. Maar ook onderwijs-assistenten, coördinatoren en administratief medewerkers. Te veel om hier op te noemen. Maar deze acht medewerkers vertellen graag wat ze voor jou kunnen doen. 

Leer ons kennen

Greta is de directeur van Fiolet. Ze zorgt dat alle medewerkers hun werk goed kunnen doen. En dat jij dus goede en inspirerende lessen krijgt. Op een taalschool waar jij je thuis voelt.

Greta voelt zich ook thuis bij Fiolet. Ze geniet van haar werk en het contact met zoveel verschillende mensen. Ze is blij dat ze dit mooie werk samen met het hele team voor alle cursisten mag doen.

Marcia is onze leerboeken-specialist. Op alle niveaus: van Alfa A tot B2. Verder houdt Marcia voor jou en Fiolet alle NT2-ontwikkelingen goed bij.

Als je les krijgt van Marcia, ben je in goede handen. Lesgeven zit haar in het bloed. En ze weet ook nog eens heel goed hoe ze jou moet voorbereiden op je eindgesprek bij de gemeente (Z-route) of je inburgeringsexamen. 

Ze doet dus niets liever dan jou helpen om zo snel mogelijk op eigen benen te staan.

Educatie deskundige

Umran is onze Management/HR assistente. Ze heeft een veelzijdige baan. De salarissen, het organiseren van evenementen, het coördineren van facility en netwerkkanalen en het inplannen van afspraken. Dit doet zij met veel plezier. Umran spreekt ook Turks, wat heel fijn is voor onze Turkssprekende cursisten bij een intakegesprek of contractondertekening. 

Wisten jullie dat Umran ook participatieworkshops geeft bij Fiolet? Hier is zij al vanaf het begin bij betrokken en vind het leuk om de deelnemers wegwijs te maken in de Nederlandse maatschappij.

Theo Bregman

Theo vindt zijn werk heel leuk. Hij geniet ervan om je te helpen met de taal, zodat je mee kan doen in Nederland en op je werk. Want Theo geeft ook taalles bij bedrijven. Hij past de lessen aan op jouw wensen en de wensen van het bedrijf. Maatwerk dus.

Krijg je les van Theo? Dan zal hij er alles aan doen om jou in het Nederlands aan de praat te krijgen met je collega’s. Wel zo handig voor een praatje in de kantine, of als je een storing moet doorgeven bijvoorbeeld.

Twintig jaar geleden verhuisde Aurora van Italië naar Nederland. Ze weet dus heel goed wat het betekent om een nieuwe taal te leren. Misschien vindt ze lesgeven daarom het mooiste wat er is.    
 
Aurora is gespecialiseerd in Alfa- en A1/A2-groepen. Ze let goed op jouw ontwikkeling en luistert goed naar je wensen. 
 
En het kan niet anders: ook de taalontwikkeling van haar zoontje van 1,5 zal ze met veel belangstelling volgen.  
 
NT2 docent Fiolet
Matthijs heeft ervaring met alle taalniveaus. Krijg je les van Matthijs? Dan zijn grapjes en humor nooit ver weg. En je zal nog iets merken: hij wordt blij als jouw Nederlands vooruitgaat.
 
Zodat jij weer jezelf kunt zijn, maar dan in een nieuwe taal. Met nieuwe vrienden, je hobby’s en een studie die bij jou past. En wie weet, begin je met dat eigen bedrijf waar je altijd al van droomde. Aan Matthijs zal het niet liggen..
 
 

Als je Fiolet belt, krijg je Leo aan de lijn. Hij maakt de afspraak voor je intake. En hij regelt veel administratieve zaken voor cursisten en docenten. 

Leo geeft graag antwoord op al je vragen en doet zijn best om alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen. En weet hij een keer iets niet? Dan zorgt hij dat je toch antwoord krijgt. 

Leo’s dag is goed als jij slaagt voor je examen. Dat is toch de missie van Fiolet. Fiolet is dan ook een beetje geslaagd, vindt hij. 

Heb je een vraag, maar is de docent nog even bezig? Dan staat Rianne voor je klaar. Ze assisteert dus de docent én de cursisten.  

Rianne helpt jou graag zo praktisch mogelijk verder. Zodat je zelf weer door kunt in de les. Maar ze geeft ook graag tips voor hoe je jezelf kunt redden in Nederland.

Onderwijsassistent

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen Fiolet.

Solliciteren bij Fiolet

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan