Inburgeringscursus Schagen

De inburgeringscursus in Schagen volg je bij Fiolet Taaltrainingen. Nadat je bij ons de inburgeringscursus hebt gevolgd, ben je klaar voor het officiële inburgeringsexamen.

© Fiolet Taaltrainingen

Keurmerk Blik op Werk

Je inburgeringscursus moet je zelf betalen. Wel kun je van de overheid tegen gunstige voorwaarden geld lenen. Je kunt dit geld alleen lenen als je de cursus volgt bij een instelling met het Keurmerk Blik op Werk. Fiolet Taaltrainingen heeft dit Keurmerk!

Werken en een inburgeringscursus in Schagen

Als je al langer in Nederland woont en er ook werkt, combineer dan de inburgeringscursus met Nederlands les voor je werk. Fiolet Taaltrainingen biedt op de vestiging in Schagen cursussen aan waarin je oefent voor het inburgeringsexamen én je de taal van je vak beter leert spreken en begrijpen.

Taalstage en een inburgeringscursus in Schagen

Om de taal snel te leren en in te burgeren moet je zoveel mogelijk Nederlands spreken. Daarom is het goed als je een taalstage doet. Je werkt dan als vrijwilliger bij een bedrijf of een instelling waar Nederlands wordt gesproken. Op die manier leer je zelf de taal steeds beter spreken en begrijpen. Wij kunnen je helpen bij het vinden van een goede stageplek in Schagen of omgeving.

Inburgeringscursus volgen in Schagen

Bij Fiolet taaltrainingen volg je je inburgeringscursus op onze vestiging in Schagen. Je vindt ons aan de Grotewallerweg 1a, gelegen tegenover de bioscoop en Mac Donalds. De locatie is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer en ligt op ca. 10 minuten lopen vanaf het NS-station Schagen.

Grotewallerweg 1b, 1742 NM Schagen
Tel: 0299-373 280 – E-mail: info@fiolet.nl

Schrijf je in

Zet vandaag de eerste stap om je inburgeringsdiploma te halen. Schrijf je in voor de inburgeringscursus in Schagen.

    Naam*

    Woonplaats*

    E-mail*

    Telefoon*

    Bericht*