Taalcursussen en Inburgering in Den Helder en omgeving

Woon je in Den Helder of omgeving en wil je deelnemen aan de Inburgeringscursus, de lessen Nederlands of het Staatsexamen NT2? Dat is een goed idee, want tijdens deze cursussen leer je de Nederlandse taal en leer je over de Nederlandse gewoonten en gebruiken.

© Fiolet Taaltrainingen

Keurmerk Blik op Werk en de Inburgeringscursus

Vanaf 1 januari 2013 moet je zelf je Inburgeringscursus betalen. De overheid biedt je wel de mogelijkheid om geld te lenen. Maar dit kan alleen als je de cursus volgt bij een instelling met het Keurmerk Blik op Werk. Fiolet Taaltrainingen heeft dit Keurmerk!

Werken en een Taal- of Inburgeringscursus

Je hebt misschien al een baan bij een bedrijf in Den Helder of omgeving. Dan kun je ervoor kiezen om de cursus te combineren met Nederlandse les gericht op je werk. Fiolet Taaltrainingen biedt cursussen aan waarin je naast de Inburgeringscursus of de Training Staatsexamen NT2 meteen de taal van je vak beter leert spreken en begrijpen. Dit kan je helpen je werk beter te doen en misschien zelfs promotie te maken. Meer informatie?

Taalstage en een Taal- of Inburgeringscursus

Om de taal snel te leren en in te burgeren moet je zoveel mogelijk Nederlands spreken. Daarom adviseren wij een taalstage naast je Taal- of Inburgeringscursus. Je komt als vrijwilliger te werken bij een bedrijf of een instelling waar Nederlands wordt gesproken. Zo leer je de taal steeds beter spreken en begrijpen en wordt het steeds leuker om Nederlands te leren. Wij kunnen je helpen bij het vinden van een goede stageplek in Den Helder of omgeving.

Een Taal- of Inburgeringscursus volgen in Den Helder en omgeving

Bij Fiolet Taaltrainingen volg je de Inburgeringscursus, Nederlandse lessen of de Training Staatsexamen NT2 in onze vestiging in Schagen. Deze vestiging kun je gemakkelijk bereiken vanuit Den Helder. Met de auto ben je er in iets meer dan 20 minuten. Ga je met de trein, dan reis je in ruim een kwartier van Alkmaar naar Schagen.

Taal- en Inburgeringscursus in Schagen

Grotewallerweg 1a, 1742 NM Schagen
Tel: 0299-373 280 – E-mail: info@fiolet.nl

Schrijf je in

Zet vandaag de eerste stap om je in te schrijven voor een taal- of inburgeringscursus in de buurt van Alkmaar en omgeving

    Naam*

    Woonplaats*

    E-mail*

    Telefoon*

    Bericht*