Vacature: Cursistcoördinator+

 

                                                          Fiolet Taaltrainingen

                                                     komt graag in contact met

 

                            Cursistcoördinator+

            Ben je een organisatorisch talent met een passie voor het coördineren van                                      uiteenlopende werkzaamheden? Wij zoeken een energieke en proactieve                                           coördinator+ om ons team te versterken voor 28 uur per week.

                      

Wat ga je doen?

 • Het coördineren van de processen die onderdeel zijn van instroom, doorstroom en uitstroom van cursisten.
 • Het (in overleg) bepalen van de plaatsing van een cursist in een bepaalde groep/klas.
 • Het toezien op de voortgang van het leerproces van de cursisten in brede zin en signaleren en bespreken van eventuele stagneringen met betrokken docenten.
 • Verantwoordelijkheid voor de (administratieve) coördinatie rond uitstroom richting examinering, overheidsinstanties, en eventueel vervolgcursussen.

 

Jouw extra werkzaamheden zijn:

 • Het coördineren van de participatie door het opstellen van contracten, registreren van uren en overleggen met overheidsinstanties.
 • Contact leggen en behouden met organisaties ten behoeve van de participatie.
 • Informeren en kijken naar mogelijkheden binnen de regio voor een leerzame en informatieve invulling van de workshops voor onze cursisten.
 • Het maken van het rooster (optioneel).

 

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau.
 • Je bent betrokken bij onze cursisten, collega’s en de organisatie.
 • Je kunt adequaat handelen bij drukte.
 • Je bent sociaal, organisatorisch en communicatief vaardig.
 • Je bent bekend in West-Friesland.
 • Je spreekt behalve Nederlands ook Engels.

 

Wat kun je bij Fiolet verwachten?

 • Werken in een enthousiast team en dynamische werkomgeving.
 • Workshops en bijeenkomsten voor verdere professionele groei.
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief.
 • Reiskosten en een beloning van min. €3096,- / max. €4008,- (afhankelijk van de ervaring)

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Het is maandag. Je pakt een lekkere bak koffie en tegelijkertijd kom je collega’s tegen die vragen hoe je weekend was. Je pakt je laptop en opent je agenda. Er staat een tweewekelijks online-overleg gepland met de andere coördinatoren, je hebt een intake met een mevrouw die de Nederlandse taal wil leren en je hebt een telefonische afspraak met een consulent van de gemeente over het veelvuldig verzuim van een cursist.

De eerste afspraak is om 9:30 uur, tijd genoeg om te starten met de participatiewerkzaamheden. Er is veel te doen.  Je leest verder de lesoverdrachten van docenten en beoordeelt of er nog werkzaamheden voor jou bijzitten.

Heerlijk! De eerste cursisten en docenten zijn alweer voorzien van informatie, iedereen blij!

De mevrouw van de intake is er, ze heeft de informatie om een tolk mee te nemen naar de intake, niet goed begrepen. Maar gelukkig, ze spreekt goed Engels.

Direct na de intake staan er wee cursisten aan je bureau. Ze willen weten hoeveel lesuren ze al hebben gevolgd, hoeveel geld er nog in hun DUO lening zit en voor hoeveel uur ze nog les kunnen volgen. Oké, de cursisten voorzien van allerlei informatie.

Je kijkt op de klok. Jeetje alweer zo laat! Lekker gewerkt en tegelijkertijd besluit je om je planning voor vandaag bij te stellen. Na een heerlijke wandeling met je collega tijdens de pauze vervolg jij met frisse energie je werkdag.

Je maakt een beginnetje met het rooster voor de nieuwe lesperiode en je beoordeelt aan de hand van wachtlijsten of je alweer nieuwe groepen kan starten. Er start volgende week nog een nieuwe cursist. Je stuurt een informatiemail naar de docenten die hem les gaan geven. Je vraagt de collega van de administratie, om het contract op te stellen en in je bakje neer te leggen om te kunnen tekenen samen met de cursist. En je bestelt een stapel studieboeken. Dan heb je voorlopig weer een voorraad.

Nou en morgen maar verder met de appjes die je van cursisten hebt gekregen met vragen over hun lessen… Niet meer aan toegekomen helaas. Je sluit je laptop, zegt je collega’s gedag en vertrekt. Het is tegen 17:00 uur. Het is tijd om te genieten van je avond en een uurtje te sporten. Je kijkt met een voldaan gevoel terug op een heerlijke werkdag.

 

Meer weten of solliciteren?

Neem dan gerust contact op met Miranda Laan op .0642902680 Of stuur je CV en motivatie naar sollicitatie@fiolet.nl. We kijken ernaar uit om kennis te maken.

Voeg je koptekst hier toe

Vacatures

Solliciteren bij Fiolet

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen Fiolet.

Vraag vrijblijvend een offerte aan