Over Fiolet

Fiolet Taaltrainingen is een zelfstandig taleninstituut met vestigingen in Purmerend, Hoorn en Schagen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het geven van taaltrainingen aan hen die Nederlands niet als hun moedertaal hebben geleerd. Bij Fiolet Taaltrainingen werken enthousiaste en ervaren docenten met een gespecialiseerde opleiding Nederlands als tweede taal.

Keurmerk Blik op Werk

Fiolet Taaltrainingen is in bezit van het Keurmerk Blik op Werk. Dit betekent dat we door de overheid zijn erkend als een gekwalificeerd taleninstituut. Als je wilt inburgeren en geld wilt lenen bij de overheid, dan kan dat alleen als je je inburgeringscursus volgt bij een school die het Keurmerk heeft.

 Voordelen Fiolet Taaltrainingen

  • Snel beginnen ~ Na uw aanmelding nodigen we u meteen uit voor een intakegesprek. Daarna kunt u snel instromen in een passende groep. Instromen kan praktisch iedere maand.
  • Kleine groepen ~ u krijgt les in een kleine groep (max 15 mensen) waardoor de docent alle aandacht voor u heeft.
  • Leerklimaat ~ Door de goede sfeer tussen cursisten, docenten en andere medewerkers, heerst bij ons een goed leerklimaat.
  • Flexibiliteit ~ Als het goed is voor uw leerproces, kunnen we snel uw rooster wijzigen of kunt u doorstromen naar een andere groep.
  • Klant- en resultaatgericht ~ We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u in de kortst mogelijke tijd het beste resultaat bereikt.

5 redenen om voor Fiolet te kiezen

Fiolet heeft:

  1. heeft 20 jaar ervaring met geven van NT2-les
  2. ontwikkelt eigen lesmethoden en werkwijzen
  3. zoekt altijd met u naar een goede oplossing
  4. leidt NT2-professionals door heel Nederland op
  5. werkt samen met bedrijven om de kansen voor anderstaligen te vergroten

Werken bij Fiolet Taaltrainingen

Fiolet Taaltrainingen heeft regelmatig vacatures voor NT2-onderwijs-assistenten en gecertificeerde NT2-docenten. Ook verzorgen wij interne opleidingen voor deze functies. Heeft u interesse in werken bij Fiolet? Stuur dan een motivatiebrief en uw cv naar sollicitatie@fiolet.nl  U hoort dan van onze HR-adviseur of er een vacature openstaat.

Contact

Wilt u meer weten over Fiolet en onze diensten? Vult u dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam*

Woonplaats*

E-mail*

Telefoon*

Bericht*