Nederlands leren Haarlem

Nederlands leren is erg handig als je in Haarlem woont. Als je Nederlands spreekt en verstaat kun je andere mensen beter begrijpen. En zij begrijpen jou. Dat klinkt toch geweldig!

Nederlands leren Haarlem

Sociaal

Nederlands leren is goed voor je sociale contacten. Je komt in gesprek met mensen in Haarlem, gewoon bij jou in de buurt. En je hebt meer kans op werk. Daarom is Nederlands leren zo belangrijk als je in Haarlem woont.

Nederlands leren bij Fiolet

Fiolet geeft Nederlandse les aan mensen die Nederlands als 2e taal willen leren spreken. We geven les aan mensen die nog helemaal geen Nederlands spreken en mensen die Nederlands beter willen leren spreken en begrijpen. Pas als je Nederlands spreekt en begrijpt doe je mee!

Nederlands leren om in te burgeren

Wil je Nederlands leren omdat je de inburgeringscursus wilt doen? Dan ben je bij Fiolet aan het juiste adres. Wij geven taaltrainingen die we afstemmen op het inburgeringsexamen en op het staatsexamen NT2.. Je kunt al snel beginnen.

Nederlands leren nabij Haarlem

Bij Fiolet taaltrainingen leer je Nederlands op onze vestiging in Purmerend. Deze vestiging kun je gemakkelijk bereiken vanuit Haarlem. Met de auto ben je er in 40 minuten. Ga je met de trein, dan reis je ook in slechts 40 minuten van Haarlem naar Purmerend.

Wielingenstraat 121, 1441 ZN Purmerend
Tel: 0299-373 280 – E-mail: info@fiolet.nl

Schrijf je in

Zet vandaag de eerste stap om Nederlands te leren. Schrijf je in voor de cursus Nederlands.

    Naam*

    Woonplaats*

    E-mail*

    Telefoon*

    Bericht*