Nederlands voor dagelijks gebruik

Nederlands voor dagelijks gebruik

Voor dagelijks gebruik

Taal is communicatie. Het is een praktisch middel waarmee u anderen duidelijk kunt maken wat u bedoelt. Daarom krijgt u bij ons geen eindeloze oefeningen in grammatica. We vragen u ook niet lange woordenlijsten uit uw hoofd te leren. Bij ons leert u spreken en schrijven voor dagelijks gebruik. Dat maakt het leren van de taal niet alleen leuker, u zult ook merken dat u sneller Nederlands leert.

Individuele aandacht

Elke cursist is anders en verdient daarom een individuele benadering. Misschien hebt u veel moeite met de uitspraak. Misschien kunt u nog niet goed schrijven. Of vindt u het moeilijk om een goede zin te maken. Bij Fiolet Taaltrainingen kijken we of u extra hulp nodig hebt. U krijgt extra begeleiding van één van onze docenten als dat nodig is.

1-2-3-methode

Als u veel woorden kent, betekent dat nog niet dat u de taal goed spreekt. Daarom heeft Fiolet Taaltrainingen de 1-2-3-methode gemaakt. Daarmee leert u in korte tijd om correcte Nederlandse zinnen te maken. Het bijzondere van de 1-2-3-methode is dat u niet eerst ingewikkelde grammatica hoeft te leren. Al na een paar lessen kunt u zinnen maken in goed Nederlands.

Het werkt beter als je dezelfde taal spreekt…

Meld je nu aan voor Nederlandse les.

Gratis intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bepalen we welke training het best bij u past. We horen meestal al snel wat uw taalniveau is. Als we twijfelen laten we u een schriftelijke toets doen. De uitslag van intake en toets bespreken we met u. Als we precies weten wat u nog moet leren, doen we u een voorstel voor een taaltraining die bij u past. En we plaatsen u in een groep met cursisten met ongeveer hetzelfde niveau. Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Daarom kiest u voor Fiolet Taaltrainingen

null
Een marktconform tarief van € 14,00 per uur
null
Groepen van maximaal 15 cursisten
null
Leerzame lessen binnen en buiten Fiolet
null
Lessen solliciteren & presenteren
null
Taallessen, ONA, KNM en examentraining
null
Lessen op de niveaus Alfa, A0-A1, A1-A2, A2-B1 en B1-B2
null
Gecertificeerde, ervaren en betrokken NT2-docenten
null
Lessen overdag (9.00 – 12.00/ 13.00 – 16.00 uur) en ’s avonds (18.30 tot 21.30 uur)

Aanmelden voor Nederlandse Les

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

    Naam*

    Woonplaats*

    E-mail*

    Telefoon*

    Bericht*