Inburgeringscursus Purmerend

De inburgeringscursus in Purmerend kun je volgen bij Fiolet Taaltrainingen. Bij ons leer je Nederlands spreken en begrijpen. Daarnaast leren we je over de Nederlandse gewoonten en gebruiken.

© Fiolet Taaltrainingen

Keurmerk Blik op Werk

Vanaf 1 januari 2013 moet je je inburgeringscursus zelf betalen.De overheid leent je geld tegen gunstige voorwaarden. Maar let op: je kunt dit geld alleen lenen als je de cursus volgt bij een instelling met het Keurmerk Blik op Werk. Fiolet Taaltrainingen heeft dit Keurmerk!

Werken en een inburgeringscursus in Purmerend

Als je al langer in Nederland woont en er ook werkt, combineer dan je inburgeringscursus met Nederlands les voor je werk. Fiolet Taaltrainingen in Purmerend biedt cursussen waarin je oefent voor het inburgeringsexamen en je de taal van je vak beter leert spreken en begrijpen.

Taalstage en een inburgeringscursus in Purmerend

Om de taal snel te leren en in te burgeren moet je zoveel mogelijk Nederlands spreken. Daarom is het goed als je een taalstage doet. Je gaat dan aan de slag als vrijwilliger bij een Nederlands bedrijf. Op die manier leer je zelf de taal steeds beter spreken en begrijpen. Wij kunnen je helpen bij het vinden van een goede stageplek in Purmerend of omgeving.

Inburgeringscursus volgen in Purmerend

Bij Fiolet taaltrainingen volg je je inburgeringscursus op onze vestiging in Purmerend. Je vindt ons vlakbij het NS-station aan de Wielingenstraat 121. We zijn goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer (trein en bus).

Inburgeringscursus in Purmerend

Wielingenstraat 121, 1441 ZN Purmerend
Tel: 0299-373 280 – E-mail: info@fiolet.nl

Schrijf je in

Zet vandaag de eerste stap om je inburgeringsdiploma te halen. Schrijf je in voor de inburgeringscursus in Purmerend.

    Naam*

    Woonplaats*

    E-mail*

    Telefoon*

    Bericht*